Τρεμόπουλος : Οχι στην Θράκη οι Ποντίοι!

Ντοκουμέντο από το 1990 του περιοδικού ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ, άρθρο του Ευρωβουλευτή πλέον Μιχάλη Τρεμόπουλου. Όπως διαβάζουμε στο άρθρο του, η εγκατάσταση των Ποντίων στην Θράκη – που δυστυχώς τελικά δεν πραγματοποιήθηκε – πρέπει να περάσει ίσως από την έγκριση του κ. Τρεμόπουλου ή ίσως από την Τουρκία για να μην έχουμε… «καυτό» μέλλον!

Ίσως θεωρεί, ως οικολόγος, τους Ποντίους μέρος της πανίδας και φοβάται ότι διαταραχθεί η ισορροπία του οικοσυστήματος στην Θράκη.

Η ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης μέσα στην ίδια μας την χώρα, πρέπει ίσως να εγκρίνεται από το Τουρκικό Προξενείο. Γιατί θα στεναχωρηθούν οι εγκάθετοι της Τουρκίας (βούρκωσα), την στιγμή μάλιστα που, οι επίσης μουσουλμάνοι, Πομάκοι δεν θα είχαν πρόβλημα (το αντίθετο!).

Επίσης, δεν είναι οικολογικό να επιστρέψει ο κόσμος στην ύπαιθρο, για να της δώσει ζωή, μετά από τόσα χρόνια αστυφιλίας. Οι οικολόγοι είναι οι μόνοι που ξέρουν τι είναι οικολογικό και τι όχι!

Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τους Έλληνες ή Χριστιανούς ή και τα δύο (το χειρότερο!) που προσπαθούν εγκατασταθούν σε περιοχές που πλειοψηφούν μουσουλμάνοι. Αν είσαι οτιδήποτε άλλο μπορείς να περάσεις παράνομα τα σύνορα να πας όπου θέλεις (πχ Ιστορικό κέντρο) να κάνεις ό,τι θέλεις (πχ μαστροπεία) κι όποιος φέρει αντίρρηση είναι ρατσιστής.

tremopoulos-thraki-740x1024

Το πρωτότυπο εδώ

ΠΗΓΗ : antifonitis.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: