Μαυρίστε κάθε πράσινο «πολιτικό», σε όποιο κόμμα κι αν βρίσκεται. Πλασιέ υπανάπτυξης χορτάσαμε.

Μαυρίστε κάθε πράσινο «πολιτικό», σε όποιο κόμμα κι αν βρίσκεται. Πλασιέ υπανάπτυξης χορτάσαμε.

 
του Αρχαιοπτέρυγα
 
Το είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση. Αυτό που φαινόταν «α τι ωραία, α τι καλά» με τις αειφόρες ενέργειες, έχει ενοχλήσει ένα σκασμό κόσμο (αν κρίνω από τα ιστολόγια και την αλληλογραφία), Μήπως ήρθε καιρός να οργανωθούμε και να περάσουμε μήνυμα στους «πολιτικούς» ότι δεν θέλουμε αιολικά;  Και ότι αυτό το θέμα φέρνει λεμονόκουπες,  φούμο και φόλες;  Μπορεί να μην τους νοιάζει τώρα, αλλά θα τους
νοιάζει. Βουλευτές, Δημάρχους, Νομάρχους, κόμματα.

Διαβάζω και ακούω όσους ευγενικά και ήπια και συμβιβαστικά λένε «ναι στις ΑΠΕ αλλά λίγες, ή όχι εδώ, ή μετά από μελέτη» κλπ. Δεν καταλαβαίνουν τέτοιες αβροφροσύνες. Είναι πλασιέ. Θέλουν την γη σας, τα νησιά σας, την θέα σας και, πάνω από όλα θέλουν τα λεφτά σας. «Όχι!», ξερό, στεγνό και ξεκάθαρο. Δεν λες στον κλέφτη ή τον βιαστή, «σιγά-σιγά και …κλπ». Ούτως ή άλλως,  τα αιολικά δεν παράγουν σημαντικές ποσότητες ρεύματος, δεν υποκαθιστούν συμβατικά καύσιμα, δεν μειώνουν CO2. Πουθενά. Ψέμματα για να σας τα χώσουν.

 Οι Οικολόγοι-Πράσινοι είναι η αιχμή του δόρατος, η Πέμπτη φάλαγγα του αιολικού λόμπυ. Δεν με νοιάζει τι ψηφίζετε, αλλά διαδώστε στους καλοπροαίρετους ψηφοφόρους τους (ξέρω και εγώ μερικούς) ότι αυτοί, οι Οικολόγοι-Πράσινοι, είναι το κολοβό φίδι, και εάν μπουν στην Βουλή θα κάνουν ό,τι κάνουν σε όσες χώρες τα κατάφεραν. Εκβιάζουν υπέρ της Αιολικής Πράσινης Κλοπής. Δημόσιος κίνδυνος. Δεν είναι οι μόνοι «πιασμένοι», αλλά είναι «αποκλειστικού σκοπού και χρήσης» προώθησης του ψέμματος. Μην σας ξεγελάνε οι άλλες κορδέλες που κουβαλάνε.  Ψηφίστε τον Γιαγκούλα τον Αντεροβγάλτη, τον Κανένα, τον Μίκυ Μάους, αλλά όχι αυτούς. Και ο,τιδήποτε έχει σχέση με WWF και Greenpeace.

Μαυρίστε κάθε πράσινο «πολιτικό», σε όποιο κόμμα κι αν είναι.  Από πλασιέ της δεκάρας χορτάσαμε.
Η λεμονόκουπα είναι από τον Άλκιμο.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: